středa 16. dubna 2008

Návod na použití muže.

Vzhledem k tomu, že mnohé ženy tápou, když se chtějí vyrovnat se situací, že si pořídily protějšek opačného pohlaví, nabízím Dvoudílný kurz na použití muže. Dlouholetým soužitím se ženami (i bez nich) jsem zjistil přesně co muži vyžadují a moje poznatky jsou shrnuty v následujícím textu.

Jak je všeobecně známo, ženy hledají Prince s velkým P. Nebudu teď rozebírat, co má mít ten Princ velkého, nicméně po několika neúspěšných letech, kdy se dotyčný nedostavuje, jsa zaneprázdněn zabíjením draků, či líbáním žab a jiných princezen, dochází ženám díky biologickým hodinám trpělivost a většinou se pak spokojí s méně vyvinutým, zato však přítomným jedincem mužského pokolení.



Tato rezignace na ideální stav však přináší pocit frustrace a neodbytný pocit, že „něco je jinak“. Ženy se pak trápí, pláčou, obviňují z toho své protějšky a situace se rapidně zhoršuje. V rodině pak může nastat dusná atmosféra, plná pláče a studené stravy, zvláště pokud si dotyčný muž celé situace všimne.

Ženám prostě schází návod k použití muže.

Protože se mi z morálních důvodů příčí aby celá polovina lidstva zůstávala v nevědomosti, tak vám zde ZDARMA předám základní poučky. Pokud by však někdo na tom trval, může si následující text objednat a přečíst si ho až po zaplacení faktury. Text kursu je ve formě dialogu, aby to bylo ženám snáze pochopitelné.

Návod na použití muže, díl první.
Ona: Ty jsi doma? Tady máš něco k jídlu.
Objekt: Chrochty chrocht, mlask
Ona: Tady máš pivečko, nemám ti doběhnout pro další
Objekt: Chlemty chlemt, říh.
Ona: Hajni si tu na gauč já ti pustím televizi.
Objekt: Lehy leh. Prd.
Ona: Už si jdeš lehnout?
Objekt: Chrápy chráp.

Ještě existuje varianta, že po otázce: Už si jdeš lehnout? Následuje zhruba minutové prodloužení:
Objekt: Sexy sex, pff. Chrápy chráp.

Tato prodloužená varianta se uskutečňuje velmi nepravidelně, takže jsem ji zde uvedl jenom pro úplnost.

No vidíte a je to. Úplně jednoduché. Zaručuji, že když se v základním kurzu naučíte pouhé 4 věty, budete mít úspěch zaručen u 64% mužů. Kdyby vám to bylo málo, tak po absolvování kurzu pro pokročilé jich přidám dalších 35%. Připraveni? Tak jedem.

Návod na použití muže, díl druhý.
Kurz pro pokročilé je záludný v tom, že i když se stačí naučit pouhou jedinou větu, je potřeba ji používat při různých příležitostech. Věta zní:

“Ó ty jsi tak úžasný, ó jsi silný jako býk, ó a také tak chytrý”.

Jediná výjimka, kdy je třetí sousloví vypouštíme a větu zkracujeme na pouhá dvě sousloví nastává v krátké mezeře mezi: ..pff. a Chrápy.. Protože je třeba stihnout větu vyslovit dřív než objekt usne.
Vážené dámy, cena základního kurzu 3500 Kč, cena kurzu pro pokročilé 1600 Kč a to není všechno, objednávejte i krém na zvětšení prsou za pouhých 1850 Kč (sleva neuvěřitelných 60%), Kuchařku “Co všechno se dá uvařit k pivu” za pouhých 680 Kč (sleva 50%), a úžasné sexy prádélko za neuvěřitelných 3900 Kč, (sleva celé 2000) V případě, že objednáte vše najednou, dostanete další slevu 20%, a zdarma návod, jak se můžete při sexu oba dívat na televizi. Zaručená účinnost 99%. Objednávejte ještě dnes. Tím končí naše dnešní reklamní vysílání.


.

4 komentáře:

  1. Dovolil jsem si přidat přesměrování na obrázek do textu. Děkuji zdvořile.

    OdpovědětVymazat
  2. :-DDDDD
    tak nam to rano docela pekne zacina.... :-)
    btw., pri vedeckem badani se hodi zpetna vazba.
    abych nezahltila, je to prece jen komplexni zalezitost :-),az ji sesmolim, prsknu ji k sobe nebo do posty.
    pápy páp
    ;-)

    OdpovědětVymazat