úterý 15. prosince 2015

Co Miloš Zeman skutečně řekl o porušení čínského vzdušného prostoru. Jsme opravdu na pokraji konfliktu?

Australská armáda podniká tzv. svobodné navigační lety nad spornými ostrovy v Jihočínském moři. Australské ministerstvo potvrdilo tyto skutečnosti britské rozhlasové stanici BBC. Reportérovi BBC se před tím podařilo zachytit komunikaci posádky australského vojenského letounu s kapacitou převážet jaderné zbraně. Jsme tedy skutečně pár chvil před Australskou invazí do Číny?

Článek nebude o tom, co tím Miloš Zeman skutečně mínil ani o tom, zda jsme na prahu třetí světové války. Tyhle skutečnosti jsem si vymyslel a nic takového Zeman vůbec neřekl. Vlastně mě jenom zajímá, kolik lidí by tento titulek mohl přilákat. Článek je ale i tak hoden přečtení, protože se budeme zabývat něčím mnohem hlubším. Musíme si uvědomit, že je nejvyšší čas postavit se proti energetickým turbulencím. Napříč historií lidé interagovali skrze mřížku negativní zpětné vazby. Je to patrné i na příkladu aromaterapie, neboť jedině tak jsou naše životy opečovány kvantovou nelokalitou.

Podívejme se společně na fakta, která nám předložila komplexita lidského bytí. Společně s posunem pseudomyšlení západní civilizace směrem k budoucnosti se velmi brzy probouzí sebeuvědomění prostupující od inspirujícího utrpení.

Nejprve si musíme položit zásadní otázky. Kdo jsme? Kde v rámci celého příběhu stojíme? Proč je třeba naučit se vést uvědomělý život uprostřed atomární změti uzavřeného okruhu? Odpověď na tyto otázky je zřejmá každému, kdo se kdy setkal s velkou pravdou, jež napsal již Albert Einstein. Totiž E=mc2 . Tato rovnice zhmotňuje energii a hmotu proměňuje v energii. Kdyby tuto rovnici Einstein neodvodil, celý vesmír by již na svém počátku zkolaboval. Cíl ultrasonické energie totiž není v propojenosti všeho bytí i nebytí. Možná jsme všichni předurčení k acidofilní degranulaci, aniž bychom to tušili!

Zatímco sníme, vstupujeme do transcendentní konverzace s moudrostí na úrovni kvantového vakua!
Tam kde je utrpení se nemůže dařit hvězdnému prachu, což tvoří jednu ze zásadních negativních zpětných vazeb našeho vesmíru. A právě homeopatie může být řešením této energie, která nás všechny táhne k zemi. Jde totiž o energii negativní a špatnou, která z nás vysává veškerou sílu a produktivitu. Proto jsou všichni nemocní a závislí na velkých farmaceutických společnostech. Možná, že vlastně ani nejde o spektakularitu tohoto dogmatu.

Dnešní věda nám jednoznačně říká, že základní kámen existence je znalost. Existujeme jako elektrony v pohybu, které jsou v klidu, jež se nicméně v jednu chvíli nehýbou, ale mají nenulovou rychlost, která na infinitezimálně krátké dráze omikron kappa alfa bravo charlie yankee vykonává krouživé pohyby a je konstantní po dobu šestnácti sekund. My všichni jsme životní formy celého jednoho kvantového vakua, protože pes je přítel člověka.

Konverzace mezi člověkem a člověkem je vlastně konverzací mezi lidmi. Což je třeba brát za každou cenu v potaz. Bez této znalosti, tedy bez znalosti kdo jsme, se ztratíme v růstu ultraastrálního nadvědomí. Představme si, co by se mohlo stát, kdybychom evolucí dospěli v biosféře maximální možné volby? Přeci naše konverzace s ostatními bytostmi vedou k probuzení vysokého atmosférického termojaderného výbuchu. Proč se tyto lidské produkty vědomí v historii neustále opakují? Ti nejbohatší z delnické třídy stojí za veškerým utrpením třetího světa, přičemž tomu nezabránil Obama, a nezabrání tomu ani Hillary Clinton. Ptáte se proč? Kde je utrpení, nedaří se ani hvězdnému prachu.

Lidstvo nemá co ztratit. Klid byl doteď pravdou pochopení i nás. Hlavně proto, že neexistují nemožné věci, jelikož kdyby to tak nebylo, nemohla by platit ani rovnice: „kde je ego, není štěstí“.
Patrně může být náročné pochopit kde začít. Jak bychom měli navigovat sebe sama skrz tuhle astrální kvantovou změť pravd s pravdivostní hodnotou 1,0? Proud informací je konstantní, a protože existujeme v superpozici možností, je navíc i neměnný. Brzy tu budeme mít pochybnou existenci respirační apnoe pro zvýšenou insuficienci febrilních choan. Zároveň jsem zvědavý kolik času byste, vážení čtenáři, s tímto článkem mohli ztratit . Zanechte tu po sobě své myšlenky, pokud jste ochotni se o ně podělit. Funguje i za sucha a bez namáčení!

Závěr

V dnešním článku jsme se pokusili analyticky uchopit výroky prezidenta Miloše Zemana a vysvětlit jednání Australské armády. Patrně nebudeme překvapení, že šlo opět pouze o novinářskou kachnu, zkreslené informace, nafouknutou bublinu,atd. Možná, že právě proto je v dnešním světě těžké orientovat se mezi výroky Indonéských státníků, kteří používají k dorozumívání jidiš. Z výše uvedených skutečností je všem jasné, že nás může zachránit jedině Donald Trump.





2 komentáře:

  1. No nevim co hulite ale chci to taky. :-) To musi byt prima material. :-) Dlouhodobe vas rada ctu. Tenhle pokus je ulet .... Radka z P.

    OdpovědětVymazat
  2. A prave homeopatie muze byt tim co nas tahne k zemi..... jo vlastne pravda.... mejte se fajn. Dekuji za pobaveni. :-)

    OdpovědětVymazat